توصیه‌هایی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال
قرار دادن مواد غذایی گوناگون و متعدد برای مدت طولانی در داخل یخچال،کار بسیار راحتی است. اما معمولاً افراد خانواده از مواد غذایی که در داخل یخچالشان وجود دارد غافل می‌شوند و آنها را به فراموشی می‌سپارند.
به خاطر بسپارید که خوراکی‌ها و مواد غذایی در یخچال برای همیشه تازه نمی‌مانند و روزی خواهد رسید که شما حجم زیادی از آنها را دور می‌ریزید و یا این که مردد می‌شوید و از خود می‌پرسید آیا این مواد خوراکی هنوز سالم و قابل استفاده هستند و یا این که فاسد شده‌اند.
کارشناسان می‌گویند برای اینکه از سالم بودن مواد غذایی اطمینان حاصل کنیم همیشه نباید به برچسب‌های روی آنها که توضیحاتی در مورد تاریخ مصرف داده است اطمینان کرد. اگرچه بعضی از مواد غذایی دارای چنین برچسب‌هایی هم نیستند. سایر مواد خوراکی دیگری که دارای چنین توضیحاتی هستند هم ممکن است گاهی اوقات مصرف کننده را گیج و سرگردان کند.

بیشتر مردم به محض اینکه درب قوطی کنسروها و مواد غذایی را باز می کنند، نمی‌توانند تشخیص بدهند که آیا آنها تازه و قابل مصرف هستند یا خیر. بنابراین بسیار مهم است که بدانیم کدام یک از مواد غذایی و خوراکی به محض آنکه در یخچال قرار می‌گیرند، ماندگاری و طول عمر کمتری دارند و سریع‌تر فاسد می‌شوند.
اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می‌شوند، پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار بگیرند، می‌توانند موجب فاسد شدن غذایی که ما مصرف می‌کنیم شوند و در نهایت خطرات و مشکلات بسیار جدی برای سلامت ما ایجاد می‌کنند

کیسه های فریزر 

بسته بندی موادغذایی با کیسه های فریزری از متداول ترین شیوه های بسته بندی موادغذایی به ویژه در منازل است و پس از آن استفاده از کیسه های پلاستیکی زیپ دار رایج است.استفاده از کیسه نایلون به جهت قیمت پایین و عدم نیاز به شست و شوی مجدد چون ظروف شیشه ای یا پلاستیکی برای استفاده مجدد باید شسته شوند و امکان استفاده از فضای بیشتر به جهت امکان چیدن کیسه های روی هم بسیار رایج است.
اما آنچه در این نوع بسته بندی بسیار مهم است توجه به مقاومت کیسه ها در مقابل نشتی، سرما، پاره شدن یا باز شدن درز کیسه ها در اثر سرمای فریزر و مقاومت به نفوذ یا خروج عطر و طعم، بو و رطوبت طبیعی مواد غذایی است که بی شک با انتخاب کیسه نایلون مناسب می توان به خوبی از ماده غذایی بسته بندی شده محافظت کرد. شرکت تولیدی نایلون سپید بعنوان بزرگترین تولید کننده انواع کیسه های فریزری در کشور با دارا بودن واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت همیشه سعی داشته و دارد که بهترین نوع فریزر را جهت استفاده شما تهیه و در خدمتتان قرار دهد افتخار ما رضایت شماست .     

توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
شیر تازه:  در یخچال 5 تا 7 روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال 2 تا 3 روز
خامه چربی گرفته شده: در یخچال 10 روز
خامه چرب: در یخچال 1 روز    
خامه ترش شده : در یخچال 4 هفته
ماست : در یخچال 7 روز

پنیر : در یخچال 6-12 هفته ، در فریزر 6 تا 12 ماه
کره : در یخچال 2 هفته – در فریزر 9 ماه
بستنی:  در فریزر2 ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال 3 هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال 1 هفته
گوشت گوساله (استیک) : در یخچال 3 تا 5 روز ، در فریزر: 6 تا 12 ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر:9 تا 12 ماه
مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر: 1 هفته
گوشت اردک یا غاز: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر : 6 ماه
دل و جگر مرغ: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر:3 – 4 ماه
گوشت پخته شده : در یخچال 1 – 2 روز ، در فریزر: 3-4 ماه
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال 3-5 روز، در فریزر:6 تا 9 ماه
سوسیس: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر: 3 تا4 ماه    
سوسیس دودی: در یخچال: 7 روز ، در فریزر: 1تا2 ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال 1تا2 روز ، در فریزر: 3-4 ماه
گوشت ماهی کم چرب: در یخچال 1تا2 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال 1تا2 روز، در فریزر: 2-3 ماه
فیله ماهی: در فریزر: 18 ماه
سیب: در یخچال 1ماه ، در فریزر: 8-12 ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال 3-5 روز ، در فریزر:8-12 ماه
آوکادو: در یخچال 3-5 روز ، در فریزر: 8-12 ماه
موز و بارهنگ : در فریزر: 8-12 ماه
گیلاس: در یخچال 2-3 روز، در فریزر: 8-12 ماه
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال 2 هفته ، در فریزر: 4-6 ماه
کیوی : در یخچال 3تا 5 روز، در فریزر: 4-6 ماه
انبه: در فریزر: 8-12 ماه
خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : 1 هفته، در فریزر: 8-12 ماه
آناناس: در یخچال 2-3 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
کنگر فرنگی: در یخچال 1 هفته
مارچوبه: در یخچال 2-3 روز، درفریزر: 8-12 ماه
چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال 3-5 روز ، در فریزر: 8-12 ماه     
گل کلم: در یخچال 1 هفته ، در فریزر: 8-12 ماه
جعفری: در یخچال 2-3 روز
ذرت: در فریزر: 8-12 ماه
پیازچه: در یخچال 3-5 روز
کرفس: در یخچال 1 هفته ، در فریزر: 8-12 ماه
اسفناج ، خردل : در یخچال 3-5 روز، در فریزر: 8-12 ماه
کاهو: در یخچال 1 هفته
قارچ ها و بامیه: در یخچال 1-2 روز ، در فریزر: 8-12 ماه
ترب و تربچه: در یخچال 2 هفته
کدو: در فریزر: 8-12 ماه
نان : در فریزر: 6-12 ماه
کیک صبحانه، کلوچه: در فریزر: 2-4 ماه
پن کیک(نوعی کلوچه): در فریزر: 1-2 ماه
خمیر پخته نشده : در یخچال 2-3 روز ، در فریزر: 6 ماه
کیک اسفنجی: در فریزر: 4-6 ماه
پنیر: در یخچال 3-7 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
شیرینی دانمارکی: در فریزر: 3ماه
پیراشکی: در فریزر: 6 ماه
شیرینی پای کدو تنبل: در یخچال 1-2 روز، در فریزر: 1 ماه
پای میوه: در یخچال 1-2 روز ، در فریزر: 1سال
پای میوه نپخته: در فریزر: 8 ماه